29 Ara 2023

III. Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü Önlük Giyme Töreni, coşku ve heyecan dolu bir atmosferde gerçekleşti. Mesleğe ilk adımı atmada önemli olan törene, Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Kesik, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Murat Kalemoğlu, Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Kerime Derya Beydağ, Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü akademisyenleri, birinci sınıf öğrencilerimiz ve değerli aileleri katılım gösterdi.

Birinci sınıf temsilci öğrencileri Selin Turan ve Menna Mohsen, öğrenci perspektifinden günün anlam ve önemini vurgulayan konuşmalarını gerçekleştirdi. Ayrıca, Atatürk’ün sevdiği eserlerden Çakal Çökerten Zeybek ve İzmir Marşı’nı klarnet yorumuyla performe eden Müzisyen Caner Toptaner ve hazırlanan sürprizler ise törene renk kattı. Geleceğin fizyoterapistlerini tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.