26 Şub 2021

İİSBF Dekanı Prof. Dr. Ahmet Kesik Öğrencilerle Buluştu

İktisadi İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi Dekanımız ve Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Ahmet Kesik Bahar Dönemi başlangıcında İİSBF öğrencileri ile bir araya geldi.

Toplantıya İİSBF Öğretim Görevlileri, Kurumsal İletişim ve Tanıtım Daire Başkanlığı, SKS Daire Başkanlığı ve Kariyer Merkezi Danışmanı Stephen Moroz ve öğrenciler katılım gösterdi.

Prof. Dr. Ahmet Kesik öğrencilerle konuşmasında “ Her an ulaşılabilir bir fakülte olduklarını, öğrencilerin Gedik Üniversitesi ailesine katıldıkları ilk günden, mezun oldukları güne kadar ve hatta sonrasında da yanlarında olduklarını ve olacaklarını” söyledi.

Öğrenciler ile ders dışında haftalık ve aylık buluşmalarda yine bir araya gelerek daimi iletişimde kalınacağının ve her türlü desteği fakülte olarak vereceklerinin altını çizdi.