30 Eki 2023

INSTITUTO POLITECNICO DA GUARDA (IPG), PORTUGAL TARAFINDAN DÜZENLENEN 1. ULUSLARARASI PERSONEL HAFTASINA KATILDIK

Erasmus+ değişim programı kapsamında iş birliği gerçekleştirdiğimiz Portekiz, Guarda’da yerleşik Instituto Politecnico da Guarda tarafından 23-27 Eylül 2023 tarihleri arasında ilki düzenlenen Uluslararası Personel Haftası’na, gelen davet üzerine, Üniversitemizi temsilen Dış İlişkiler ve Erasmus Koordinatörü Öğr. Gör. Yücel Kamar katıldı.

Program kapsamında katılımcılarla Erasmus+ değişim programları hareketliliklerinde karşılaşılan zorluklar üzerine görüş alışverişleri gerçekleştirildi. Etkinlikte, akademik programın yanı sıra, Guarda’nın tarihî ve sanatsal geçmişinin katılımcılara tanıtılmasını ve IPG öğrencileri tarafından icra edilen yerel motiflerle bezenmiş müzik dinletisini içeren kültürel faaliyetler de yer aldı.