27 Haz 2024

İstanbul Gedik Üniversite İnşaat Mühendisliği ve Mimarlık bölümlerinin öğrencileri 2024 İstanbul Gelişim Üniversitesi- Kuzeyboru Çubuk Makarna Köprü Yarışmasına katıldı.

04.05.2024 Cumartesi günü İstanbul Gelişim Üniversitesi ev sahipliğnde ve Kuzeyboru sponsorluğu ile yapılan 2024 İstanbul Gelişim Üniversitesi-Kuzeyboru Çubuk Makarna Köprü Yarışmasına İnşaat Mühendisliği Bölüm Başkanı Doç. Dr. Redvan GHASEMLOUNIA ve İnşaat Mühendisliği Bölümü öğretim üyesi olan Dr. Öğr. Üyesi Hasan Bozkurt NAZİLLİ eşlikleri ve danışmanlıkları ile İstanbul Gedik Üniversitesi’nin İnşaat Mühendisliği ve Mimarlı Bölümleri öğrencilerinden oluşan Gedik Safe Bridge (GESAB) ve Gedik Köprü Takımı (GEKOTA) takımları katılım yaptı. Yarışma açılış töreni sabah saat 10:00’da yapılıp, 18:00’da sona erdi. Dört saat süren yarışmaya 12 üniversiteden toplamda 40 takım yarıştı. İstanbul Gedik Üniversitesinin iki takımıda köprülerinin yapımını başarılı bir şekilde bitirdiler. Takımlarımızı oluşturan Rabia KARACA, Sadiye ÖZDEMİR ÇOLAK, Abdulbaki ÖZDEMİR, Caner GÜNSEL, Ceren BABACAN, İdaal TAŞDEMİR, Kübra BİŞKİN ve Zeynep Sude GÜNAL İstanbul Gedik Üniversitesinde yapılması planlanan sonraki yarışma için hazırlıklara başladılar.