26 Oca 2024

İstanbul Gedik Üniversitesi, 2024-2028 Stratejik Planlama Çalışmalarına Devam Ediyor

İstanbul Gedik Üniversitesi, gelecek beş yılı kapsayacak stratejik planlama sürecine odaklanmaya devam ediyor.  Bu kapsamda, 25-26 Ocak 2024 tarihlerinde Kartal Kampüsü Konferans Salonu’nda düzenlenen Stratejik Plan Arama Konferansı ve İç-Dış Paydaş Analizi Çalıştayı, tüm paydaşların yoğun katılımıyla gerçekleşti.

Etkinliğe, İstanbul Gedik Üniversitesi Rektörü ve rektör yardımcıları, akademik ve idari personel, strateji koordinatörleri, öğrenciler ve çeşitli üniversitelerden rektör ve rektör yardımcıları ile kamu, özel sektör ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri katıldı. Konferans, üniversitenin mevcut durumunun değerlendirilmesi, geleceğe yönelik hedeflerin belirlenmesi ve stratejik faaliyetlerin planlanması için bir platform sağladı.

Etkinlik boyunca, SWOT analizi, vizyon, misyon, amaç ve değerlerin belirlenmesine yönelik çalışmalar gerçekleştirildi. Katılımcılar, bilgi ve deneyimlerini paylaşarak üniversitenin stratejik yol haritasını belirleme sürecine katkı sağladılar.

Önümüzdeki dönemlerde, İstanbul Gedik Üniversitesi’nin stratejik planlama süreci kapsamında çeşitli oturumlar düzenlenecek ve stratejik faaliyetlerin planlanması devam edecek.