18 Nis 2024

İSTANBUL GEDİK ÜNİVERSİTESİ ADALET ÖĞRENCİLERİ VE ADALET KULÜBÜ KATKILARIYLA İSTANBUL ANADOLU ADLİYESİ’Nİ ZİYARET ETTİ

Gedik Üniversitesi Adalet Meslek Yüksekokulu 1.Sınıf öğrencileri, Öğr. Gör. Selma Öztürk Günay hocamızın ve Adalet Kulübünün katkılarıyla İstanbul Anadolu Adliyesi’ni ziyaret etti.

Başsavcı Vekili Başak ERYILMAZ, İdari İşler Savcısı Furkan OKUDAN ile 2 Numaralı Genel Soruşturma Savcıları Serbay ŞAHİN, Hasan ÇİFTÇİ ve Ural ŞEKER’den savcılık mesleği hakkında bilgi alarak karşılıklı soru/cevap yapılmıştır.

9.Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Elif TANYERİ ÖZGİLİK’ten hakimlik mesleği hakkında bilgi alarak karşılıklı soru/cevap yapıldıktan sonra mahkemede gerçekleşen duruşmaları takip etmişlerdir.

Mahkeme kalemleri ve icra dairelerinin çalışma usulleri hakkında teorik bilgi sahibi olan öğrencilerimiz uygulama hakkında da fikir edinmişlerdir.