28 Mar 2017

İstanbul Gedik Üniversitesi Almanya’da Gençler ile Buluştu

İstanbul Gedik Üniversitesi Berlin ve Köln’de “İstanbul Seni Bekliyor – Eğitimli Geleceğin İçin” konulu etkinlikler ile Almanya’da yaşayan Türk velileri ve öğrenciler ile bir araya geldi.

Endüstri Mühendisliği Bölüm Başkanı Doç.Dr. Dilek Kurt koordinasyonunda gerçekleştirilen etkinliğe İstanbul Gedik Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Öğretim Görevlisi Asil Özbay, Mekatronik Mühendisliği 1. Sınıf Öğrencisi Enes Arslan ve Endüstri Mühendisliği 1. Sınıf Öğrencisi Enes Ali de konuşmacı olarak katıldılar.

Berlin’de düzenlenen etkinliğe T.C. Berlin Başkonsolosluğu Eğitim Ataşeliği Koordinatörü Mahir Işıklar, Köln’de düzenlenen etkinliğe ise T.C. Köln Başkonsolosluğu Eğitim Ataşesi Prof.Dr. Mustafa Gençer ve Üsküdar Üniversitesi Köln Temsilcisi Öznur Özcan Yıldırım konuşmacı olarak katıldılar.

Köln etkinliği Üsküdar Üniversitesi ve İstanbul Gedik Üniversitesi ile ortaklaşa gerçekleştirildi.

İstanbul Gedik Üniversitesi Almanya’da yaşayan ve Üniversite’yi Türkiye’de okumayı düşünen gençlere bir eğitim vizyonu sunma konusunda yön vermeyi hedefliyor.

İstanbul Gedik Üniversitesi bu yıl Almanya başta olmak üzere bir çok ülkede yabancı uyruklu öğrencilerin katılabileceği GEDİKYÖS sınavını gerçekleştirecek.

Haber.com sayfasında yayımlanan haber için tıklayınız.

T.C. Köln Başkonsolosluğu Eğitim Ataşesi Prof.Dr. Mustafa Gençer, Üsküdar Üniversitesi Köln Temsilcisi Öznur Özcan Yıldırım, İstanbul Gedik Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Bölüm Başkanı Doç.Dr.Dilek Kurt

İstanbul Seni Bekliyor – Eğitimli Geleceğin İçin

Almanya’da Berlin Teknik Üniversitesi Endüstri Mühendisliği mezunu olan Doç.Dr. Dilek Kurt (İstanbul Gedik Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Bölüm Başkanı), Mekatronik Mühendisliği ve Endüstri Mühendisliği öğrencileri ile eğitimli geleceğin önemini paylaştı

Asil Özbay katılımcılar ile “Hayatınızın Rotasını Çizin” konulu sunumunu paylaştı

T.C. Berlin Başkonsolosluğu Eğitim Ataşeliği Koordinatörü Mahir Işıklar Üniversitemizin tanıtım etkinliğinde yabancı uyruklu öğrencilerin girebilecekleri sınav (YÖS) hakkında bilgi aktardı

Doç.Dr.Dilek Kurt Almanya’daki girişimleri esnasında siyasetçi Nurten Özçelik ile de bir araya gelerek Türk Kökenli gençlere yönelik gerçekleştirilebilecek eğitim projeleri hakkında bilgi alışverişinde bulunmuştur. Herne’nin ilk Türk kökenli Meclis Üyesi olan Nurten Özçelik aynı zamanda Herne SPD partisinin yönetimindedir. Uyum Meclis Başkan Yardımcılığı görevini üstlenen ve Herne 90/8 Radyosu’nun Yönetiminde olan Özçelik, Beşiktaş Kardeş Şehir Derneği’nin de Başkanlık görevini yürütmektedir.

Herne Uyum Meclis Başkan Yardımcısı Nurten Özçelik, Endüstri Mühendisliği Bölüm Başkanı Doç.Dr. Dilek Kurt ve İstanbul Gedik Üniversitesi Mühendislik Fakültesi öğrencileri ile bir arada.

Aday Bilgi
💬 Bilgi almak istiyorum.
Gedik Üniversitesi
Merhabalar 👋
Size nasıl yardımcı olabiliriz ?