20 Şub 2024

İSTANBUL GEDİK ÜNİVERSİTESİ AVRUPA ÜNİVERSİTELER BİRLİĞİ’NE (EUA) ÜYE OLDU

İstanbul Gedik Üniversitesi olarak Avrupa Üniversiteler Birliği’ne (EUA) üye olduk. Avrupa Üniversiteler Birliği’ne katılarak, uluslararası alanda üniversitemizin gücünü ve etkisini daha da artırma yolunda önemli bir adım atmış bulunuyoruz.

EUA’ya üyelik, üniversitemizin Avrupa’daki diğer üst düzey eğitim kurumları ile daha yakın iş birliği içinde olmasını sağlayacak, uluslararası araştırma ağlarımızı genişletecek ve öğrencilerimize daha fazla uluslararası fırsat sunacak.

İstanbul Gedik Üniversitesi olarak, uluslararası alanda daha güçlü bir konuma ulaşmak ve öğrencilerimize daha iyi bir eğitim deneyimi sunmak, üniversitemizin kalite standartlarına olan bağlılığını her fırsatta vurgulamak adına adımlar atmaktayız.

EUA üyeliğimizin üniversitemize ve tüm paydaşlarımıza fayda sağlayacağına inanmaktayız.