30 Nis 2024

İSTANBUL GEDİK ÜNİVERSİTESİ MESLEK YÜKSEKOKULU ÇOCUK GELİŞİMİ PROGRAMI ÖĞRENCİLERİ 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMINI ÇOCUKLARLA BİRLİKTE EĞLENEREK KUTLADI

T.C. İstanbul Gedik Üniversitesi Çocuk Gelişimi Meslek Yüksekokulu 1. ve 2. sınıf öğrencileri 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını Kartal Meydan’da düzenlenen halka açık şenliklerde kutladı. Taş Boyama Atölyesi, Yüz Boyama Atölyesi, Bileklik Yapımı Atölyesi, Fotoğraf Atölyesi ve Fotoğraf Çerçevesi Atölyesi olmak üzere 5 farklı atölyede gerçekleştirilen çalışmalarda çocuklarla buluşan İstanbul Gedik Üniversitesi MYO Çocuk Gelişimi öğrencileri, katılımcı ailelerden ve çocuklardan büyük ilgi gördü.  

Atölyelerde ücretsiz olarak dağıtılan Gedik’le Çocuk Bülteni aracılığıyla Özel Gereksinimli çocuklar üzerine tüm halkın farkındalığına katkı sağlanması hedeflendi.  

Pamuk Prenses, Palyaço, Jerry ve Dinozor kostümleriyle çocukları karşılayan öğrencilerimiz, Mustafa Kemal Atatürk baskılı balonlar dağıttı. Kostümlü kahramanlarıyla fotoğraf çektiren çocuklar, fotoğraf çerçevesi atölyesinde kendilerine çıktısı verilen fotoğraflarına çerçeve yaptı.  

Bileklik yapımı atölyesinde kendilerine ve sevdiklerine rengârenk bileklikler tasarlayan çocuklar; taş boyama atölyesinde gönüllerince boyadıkları taşlarını günün hatırası olarak yanlarında götürdü. Tüm şenlik alanındaki çocukların yüzlerini renklendiren yüz boyama atölyemizdeki öğrencilerimizin mutluluğu 23 Nisan coşkusunu yaşayan çocuklarımızınki gibiydi. İstanbul Gedik Üniversitesi MYO Müdürümüz Dr. Öğr. Üyesi Emin Ahmet YEŞİL öğrencilerimizi ziyaret ederek çalışmaları için tebrik etti.  

Gün sonunda etkinlik koordinatörleri Çocuk Gelişimi Programı Öğretim Elemanları Öğr. Gör. İrem ALTAN AKSU ve Öğr. Gör. Fatma Şükran KAPLAN, MYO öğrencileriyle değerlendirme toplantısı yapıp hatıra fotoğrafı çektirdi.  

Etkinlikte emeği geçen tüm öğrencilerimizi ve hocalarımızı tebrik ediyor; 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını coşkuyla kutluyoruz!

Aday Bilgi
💬 Bilgi almak istiyorum.
Gedik Üniversitesi
Merhabalar 👋
Size nasıl yardımcı olabiliriz ?