24 May 2023

İSTANBUL GEDİK ÜNİVERSİTESİ’ NİN KURUMSAL SOSYAL SORUMLULUK PROJESİ;  İSTANBUL PENDİK VE KARTAL İLÇELERİNDE KADINLARA DİJİTAL GİRİŞİMCİLİK EĞİTİMLERİ projesi Kadın Dostu Markalar 2023 Farkındalık Ödülleri’nde Kadın Girişimi ve Kadın Gücünün Desteklenmesi kategorisinde ödüle layık görüldü

İSTANBUL GEDİK ÜNİVERSİTESİ’ NİN KURUMSAL SOSYAL SORUMLULUK PROJESİ;  İSTANBUL PENDİK VE KARTAL İLÇELERİNDE KADINLARA DİJİTAL GİRİŞİMCİLİK EĞİTİMLERİ projesi Kadın Dostu Markalar 2023 Farkındalık Ödülleri’nde Kadın Girişimi ve Kadın Gücünün Desteklenmesi kategorisinde ödüle layık görüldü. Deprem nedeniyle ertelenen ödül töreni 24 Mayıs tarihinde İş Sanat’ta gerçekleştirildi. Törende ödülü İstanbul GEDİK Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kesik ile birlikte Kadın Girişimciliği Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Ayşin Şişman, Müdür Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Ece Erbuğ, KAGİMER Yönetim Kurulu Üyesi Dr. Nilay Utlu birlikte aldılar.

İstanbul GEDİK Üniversitesi böyle bir platformda ödül alan ilk üniversite oldu ve  2016 yılında kurulan Kadın Girişimciliği Uygulama ve Araştırma Merkezi (KAGİMER) in 7. Yılında aldığı ödülle başarısını taçlandırdı.

Aday Bilgi
💬 Bilgi almak istiyorum.
Gedik Üniversitesi
Merhabalar 👋
Size nasıl yardımcı olabiliriz ?