21 Eyl 2022

İstanbul GEDİK Üniversitesi Oryantasyon Günleri Açılış Töreni Gerçekleştirildi

İstanbul GEDİK Üniversitesi ‘Oryantasyon Günleri’ etkinliğimizin açılışı bugün 10.00’da , Kartal Kampüsümüzde  Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Kesik, Genel Sekreterimiz Gülperen Kordel, İdari Birimlerin Daire Başkanları, müdürleri ve GEDİK Ailesi’ne yeni katılan öğrencilerimizin katılımıyla gerçekleştirildi.

Oryantasyon Günleri Açılış Töreni Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Kesik’in açılış konuşması ile başladı.

Sayın Rektörümüz konuşmasında GEDİK Ailesine yeni katılan ve mevcut öğrencilerimize seslendi.

Prof. Dr. Ahmet Kesik, öğrencilere iletişimi güçlü tutmanın öneminin altını çizerek “ Bir ihtiyacınız olduğunda, bir sorunuz olduğunda bizlere her zaman gelebilirsiniz. Biz hepimiz ofislerimizde sizler için varız, sizler için çalışacağız sizin sorularınıza cevap vereceğiz, sorunlarınızı çözeceğiz. Dolayısıyla kapımız ardına kadar açık. İletişimi güçlü tutacağız. Randevuya gerek yok. Önceden mail ya da telefona gerek yok. Direk bizlere gelebilirsiniz.” dedi.

Öğrencilere “kulüp ve öğrenci konseyleri” ile irtibatta olmalarını tavsiye eden Sayın Kesik “Kulüplere üye olmanızı, öğrenci konseyi ile iş birliği içinde olmanızı tavsiye ederim. Bizlerin irtibatta olduğu birimler, kurumlar, demokratik oluşumlar öğrenci kulüpleri ve öğrenci konseyidir. Dolayısıyla bu birimlerle irtibatı güçlendirin. Buradan hem öğrenci kulüpleri ve öğrenci konseyine sesleniyorum. Her zaman sizler de lütfen bizlerle birlikte olun bizlerin yanında olun. Tüm birimlerimiz, gerek yeni öğrenci arkadaşlarımız gerekse mevcut öğrenci arkadaşlarımız üç gün boyunca standları ziyaret edebilir, sorularını sorabilirler. “ ifadelerini kullandı.

“TÜM ÖĞRENCİLERİMİZİ KAHVE İÇMEYE BEKLİYORUM”

Oryantasyon günleri boyunca Radyo GEDİK, GEDİK Sanat, öğrenci kulüpleri ve görevlilerin sahada olacağını aktaran Prof. Dr. Ahmet Kesik Cuma gün gerçekleştirilecek olan “Rektör Hoca ile Coffee Break” etkinliğini hatırlatarak “Cuma günü saat 14.00’de Kartal kampüsünde sizleri kış bahçesine sizi kahve içmeye bekliyorum. Orada bizlerle birlikte, hocalarınızla birlikte hem kahve içersiniz, hem sohbet edersiniz hem de aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.” dedi.

“YÖNETİM ANLAYIŞIMIZ ‘ULAŞILABİLİR OLMAK, CEVAP VEREBİLİR OLMAK VE HESAP VERİLEBİLİR’ OLMAKTIR”

Konuşmasını teşekkürlerini sunarak tamamlayan Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Kesik  “Gerek canlı yayına katılan, gerekse buraya fiziken gelen öğrenci arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Sizler artık bizlerin meslektaşlarısınız. Dolayısıyla biz burada ast -üst ilişkisi içerisinde olmayacağız. Dolayısıyla yatay düzlemde hep birlikte devam edeceğiz. İdari birimden gelen arkadaşlarımıza da çok teşekkür ediyorum. Onların katkıları çok büyük. Onlar, her zaman olduğu gibi bu üniversitenin yükünü çeken idari birimdeki arkadaşlarımız, sizlerin yanında olacak ve sizlerin sorularını yanıtlamaya ve sorunlarını çözmeye devam edecek. Yönetim olarak anlayışımız “ ulaşılabilir olmak, cevap verebilir olmak ve hesap verebilir olmaktır”. Hepinize güzel, başarılı bir dönem diliyorum.” İfadelerini kullanarak sözü Genel Sekreterimiz Gülperen Kordel’e bıraktı.

GENEL SEKRETERİMİZ GÜLPEREN KORDEL: GURUR DUYACAĞINIZ BAŞARILAR DİLİYORUM

Genel Sekreterimiz Gülperen Kordel öğrencilere GEDİK Üniversite’sinin idari birimleri hakkında bilgilendirdi. Sırasıyla daire başkanlarımızı ve yöneticilerimizi takdim eden Genel Sekreter Gülperen Kordel öğrencilere seslenerek “sevgili öğrencilerimiz, yeni eğitim öğretim döneminde sizlere önce sağlık, sonra gurur duyacağınız başarılar diliyorum” diyerek sözlerini noktaladı.

Genel Sekreterimiz Gülperen Kordel’in ardından Genel Sekreter Yardımcımız Hülya Elibol, Personel Daire Başkanında görevli Mihraç Elma, Öğrenci İşleri Daire Başkanı Muzaffer Genç, Kurumsal İletişim ve Tanıtım Daire Başkanı Derya Can, Mali İşler Daire Başkanlığında görevli Derya Kurt, Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanı Levent Yılmaz, Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığında görevli Hande Nur Bülbül, Erasmus Koordinatörleri Dr. Öğr. Ü. Ahmet Hakan Özkan ve Merve Hatipoğlu, Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Buket Dönmez, oryantasyon günleri kapsamında kendi birimleri ile ilgili aramıza yeni katılan öğrencileri bilgilendirdi.

Oryantasyon Günlerimiz 21-22-23 Eylül Tarihlerinde aramıza yeni katılan öğrencilerine yardımcı olabilmek için devam edecektir:

2022-2023 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI

ORYANTASYON PROGRAMI

 

21 EYLÜL 2022 ÇARŞAMBA

 

09:00 – 17:30

İdari Birimler, Öğrenci kulüpleri, Radyo Gedik, Gedik Sanat standları oryantasyon için açık olacaktır.

Yer: KARTAL KAMPÜS B Blok Konferans Salonu (Youtube Canlı Yayın Gerçekleştirilecektir)

 

22 EYLÜL PERŞEMBE

09:00 – 17:30

İdari Birimler, Öğrenci kulüpleri, Radyo Gedik, Gedik Sanat standları oryantasyon için açık olacaktır.

Yer: KARTAL KAMPÜS

 

23 EYLÜL CUMA

09:00 – 17:30

İdari Birimler, Öğrenci kulüpleri, Radyo Gedik, Gedik Sanat standları oryantasyon için açık olacaktır.

14:00 Hoş geldiniz buluşması (Rektör Hoca ile kahve buluşması ) Yer: Kış bahçesi KARTAL KAMPÜS

 

Yer: KARTAL KAMPÜS

Aday Bilgi
💬 Bilgi almak istiyorum.
Gedik Üniversitesi
Merhabalar 👋
Size nasıl yardımcı olabiliriz ?