15 Tem 2023

İstanbul Gedik Üniversitesi Rektörümüz, Prof. Dr. Ahmet Kesik’in 2023 aday öğrencilerimize mesajı!

Kıymetli Üniversite adayı arkadaşlarım ben Prof. Dr. Ahmet Kesik, İstanbul Gedik Üniversitesi Rektörüyüm. İstanbul Gedik Üniversitesi, 2010 yılında Meslek Yüksek Okulu ile, 2011 yılında fakülteleri ile eğitim hayatına başlayan 2023 yılında bizlere katılacak öğrenci arkadaşlarımız ile beraber 9000’e varan öğrenci sayısı ile 6 fakültesi 2 meslek yüksekokulu ile hedeflerine emin adımlarla ilerleyen iş gücü piyasasının taleplerine uygun mezunlar veren, uygulamalı eğitimi öncelikle staj ve işletmede uygulamalı eğitimlerle iş birliği içerisinde olduğumuz yüzlerce firmalarla sizleri geleceğe hazırlayan bir Üniversitedir. Eğitimlerimiz uygulamalı ağırlıklı verilmektedir. Özellikle uygulama içeriği olan derslerimizin tamamını laboratuvarlarda ve uygulamalı ortamlarda veriyoruz. Yetkinlik geliştirme merkezimizle ve kariyer merkezimizle öğrencilerimizi geleceğe hazırlıyoruz. Sadece sınıfta verilen derslerle değil aynı zamanda sosyal çalışmalarla, kulüp etkinlikleriyle ve kültürel etkinlikler lede öğrencilerimizi geleceğe hazırlıyoruz. Uluslararası Akreditasyon çalışmalarımızı büyük bir hızla devam ettiriyoruz. Uluslararası nitelikte vermiş olduğu kaliteli eğitimle, uygulamalı eğitimleriyle, güçlü müfredatıyla, Uluslararası nitelikte akademik kadrosuyla öğrencilerimizi geleceğe hazırlıyoruz. İş Garantili eğitimler Gedik’te!

Videoyu görüntülemek için tıklayınız.