18 Eki 2022

İstanbul Gedik Üniversitesi Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın himayesi ile başlatılan E-İnsan Projesi açılış törenine katıldı

Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın himayesi ile başlatılan E-İnsan Projesi açılış törenine İstanbul Gedik Üniversitesini temsilen Sn. Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Kesik, Dr. Öğr. Üyemiz Ahmet Erkasap, Kariyer Kulübü Başkanımız Furkan Sübütay ve Başkan Yardımcısı Beyza Gülen katılım sağladı.
Kariyer Kapısı, Uzaktan Eğitim Kapısı, Yetenek Kapısı ve YTNK TV gibi araçların yanında, kamuda iş hayatına dair üretilen hizmetlerle ilgili işlem ve verilerin paylaşıldığı dijital hizmet noktası olan E- İnsan projesi tanıtım lansmanında yer alan heyetimiz, e-insan ile kamu ve özel sektörün iş/staj imkanlarına, kamu çalışanları için sertifikalı eğitimlere, Türkiye’nin her bölgesinde gerçekleşen kariyer fuarlarına, etkinliklere ve birçok eğitici içeriğe tek noktadan erişebilme hususlarına dair bilgilendirildi.