8 Nis 2022

Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Öğrencileri “Farklı Düşünenler Fark Yaratırlar” Dedi

Dr. Öğretim Üyesi Faruk Salih Şeker’in organize ettiği “Farkında mısınız?” etkinliklerinin 2.si olan “Farklı Düşünenler Fark Yaratırlar! Farkında mısınız? 2“ etkinliği Spor Bilimleri Fakültesi Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği 4. Sınıf öğrencileri ile Engelsiz Yaşam Merkezi öğretmenleri, öğrencileri ve ebeveynleri ile gerçekleşti.

“Farklı Düşünenler Fark Yaratırlar! Farkında mısınız? 2” etkinliği ile öğretmen adayları Otizm Farkındalık Haftasında Otizmli öğrencilerle at binme, uçurtma uçurma, ahşap ve yüz boyama, etkinlikleri yaparak hem öğrencilerle hem de ebeveynleri ile öğrenip, eğlendiler.

Etkinlik ekibi olan ve etkinliğin gerçekleşmesinde emeği gecen öğretmen adaylarına teşekkür ederiz; Fethiye Karaçil, Oğulcan Kılıç, Merve Akgün, Egemen Teber, Pelin Su Alp, Mert Yalçındoğan, Beyza Yıldırım, Ezgi Uysal

Akademisyenler;  Dr. Öğretim Üyesi Faruk Salih Şeker ve  Öğr. Gör. İrem Altan Aksu’ ya KMZ Travel başta olmak üzere tüm destekçilere teşekkür ederiz.