9 May 2024

İstanbul Gedik Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi ve İstanbul Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü İş Birliğiyle Spor Zirvesi Düzenlendi.

İstanbul Gedik Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi ve İstanbul Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü işbirliğiyle düzenlenen ‘Spor Zirvesi’, Halil Kaya Gedik Kampüsünde muhteşem bir ilgiyle gerçekleşti!

İstanbul Gedik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kesik’in de katılımıyla gerçekleşen bu özel etkinlikte, öğrenciler spora dair merak ettikleri her konuyu sorma fırsatını yakaladılar. İstanbul Gençlik ve Spor İl Müdürü Muhittin Özbay, Türkiye Cimnastik Federasyonu Başkanı Suat Çelen ve İstanbul Gedik Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Turgay Biçer’den bilgi edinerek, spora dair yeni ufuklar keşfettiler.

Panelin ardından öğrenciler, eğlenceli sportif mini parkurlarda keyifli vakit geçirerek sporun neşesini doyasıya yaşadılar.

Etkinliğe katılım gösteren Sultanbeyli Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Murat Çelik,
İstanbul Gençlik ve Spor İl Müdürü Yardımcısı Seyda Dursun, İl Spor Hizmetleri Müdürü
Gençlik ve Spor Şube Müdürü Cenk Öztekin’e, ayrıca Kocayusuf Spor Lisesi, Kadıköy Spor Lisesi, Naim Süleymanoğlu Spor Lisesi, Ataşehir Faik Somer Spor Lisesi öğrencilerine ve öğretmenlerine katılımlarından dolayı teşekkür ederiz.

İstanbul Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile sporun geleceğini birlikte şekillendirmeye devam ediyoruz.