30 Nis 2024

İSTANBUL GEDİK ÜNİVERSİTESİ SU ALTI TEKNOLOJİSİ PROGRAMI ÖĞRETİM ÜYELERİ, ÖĞRENCİLER İLE BİRLİKTE ÇEŞME’DE TEKNİK GEZİ DÜZENLEDİ

18-19 Nisan 2024 tarihleri arasında Su Altı Teknolojisi programı Öğr. Gör. Hayati YAĞLI’nın koordinatörlüğünde İzmir-Çeşme bölgesine teknik gezi düzenlendi. Su altı teknolojisi programı Öğr. Gör. Güvenç SORARLI, Öğr. Gör. Deniz TAŞÇI ve Dr. Öğr. Üyesi Ata AKSU eşliğinde su altı teknolojisi programı öğrencilerinin katılım gösterdiği teknik gezide ilk gün “MONEM” gemisi batığına batık gemi dalışı ve ‘’Yatak Odası’’ isimli dalış bölgesine mağara dalışlar gerçekleştirildi. Bir diğer günde ise “Akua Orkinos Çiftliğine” gidilerek orkinos balıkları canlı olarak gözlemlendi ve bölgedeki rekreatif bir dalış destinasyonuna dalışlar gerçekleştirildi.