4 Eki 2022

İstanbul GEDİK Üniversitesi ve Pendik Rehberlik Araştırma Merkezi İşbirliğinde Düzenlenen Sene Başı PDR Toplantısı gerçekleştirildi

Click Here For English

İstanbul GEDİK Üniversitesi ve Pendik Rehberlik Araştırma Merkezi iş birliğinde 2022-2023 Eğitim- Öğretim Yılı Pendik RAM Sene Başı PDR Toplantısı ve Okula Uyum Semineri bugün saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Pendik Ram Müdürü Alaaddin Karacan’ın açılış konuşması ile başladı.

Ardından kürsüye davet edilen üniversite Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Ahmet Kesik eğitimde rehberlik ve bu yönde yapılan çalışmaların öneminin altını çizerek” Rehberlik Araştırma merkezleri; toplumumuzun bilinçlenmesi , yetersizlikten etkilenmiş bireylerin de eğitim ile topluma kazandırılması için çok önemli bir yere sahiptir.” ifadelerini kullandı.

Prof. Dr. Ahmet Kesik “Gerekli araştırmaların yapılarak doğru adımların atılması için çok önemli çalışmalar yapılıyor, bu bilinçle yapılan her çalışmada yer almak ve katkı sağlamak Üniversitemiz için büyük önem arz ediyor.” dedi.

“Üniversitemizin idari ve akademik çalışanları ile imkanlar doğrultusunda sizlerin çalışmalarınıza destek vermek için hep hazır olduğumuzu bilmenizi isterim” ifadeleri ile Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Kesik bu alanda gerçekleştirilecek her türlü iş birliğine üniversitemizin açık olduğunun altını çizdi.

Rektörümüzün konuşmasının akabinde Pendik Ram Toplantısına geçildi.

Aday Bilgi
💬 Bilgi almak istiyorum.
Gedik Üniversitesi
Merhabalar 👋
Size nasıl yardımcı olabiliriz ?