21 Haz 2023

İSTANBUL GEDİK ÜNİVERSİTESİ’NDE MEZUNİYET HEYECANI

İstanbul GEDİK Üniversitesi 2022- 2023 Mezuniyet Töreni, 20 Haziran 2023 tarihinde Halil Kaya Gedik Kampüsü’nde gerçekleştirildi. Törene, İstanbul Gedik Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Hülya Gedik, Mütevelli Heyet Üyeleri, İstanbul Gedik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kesik, il ve ilçe protokollerinin yanı sıra akademik, idari personel ve mezunlarımız ile aileleri katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan tören, İstanbul Gedik Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Hülya Gedik ve İstanbul Gedik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kesik’in konuşmalarıyla devam etti. Heyecanın hiç bitmediği törende öğrenciler, temsili diplomalarını sahnede Engelsiz Yaşam Uygulama ve Araştırma Merkezi’nin öğrencilerinin elinden alırken, ödül ve plaketleri değerli hocaları ve dekanları takdim etti. Bölüm ve fakülte birincilerinin ardından sıra herkesin merakla beklediği üniversite birincisine geldi ve Sosyoloji Bölümü öğrencisi Rabia Bilgin’e ödül ve hediyelerini Mütevelli Heyeti Başkanımız Hülya Gedik takdim etti. Tören, tüm mezunlara belgelerinin verilmesinin ardından GEDİK Yemini ve keplerin havaya atılmasıyla sona erdi. Tüm mezunlarımızı ve ailelerini kutluyor, kendilerine başarı ve mutluluk dolu bir gelecek diliyoruz.

FOTO GALERİ