19 Eki 2023

İSTANBUL GEDİK ÜNİVERSİTESİNDEN CUMHURİYET’İN 100. YILINA ARMAĞAN; HER ALANDA GÜÇLÜ KADIN ÇALIŞTAYI

İSTANBUL GEDİK ÜNİVERSİTESİNDEN CUMHURİYET’İN 100. YILINA ARMAĞAN;

HER ALANDA GÜÇLÜ KADIN ÇALIŞTAYI

24-25 Ekim 2023

Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 100. Yılını İstanbul Gedik Üniversitesi olarak farklı mecralarda yapılan etkinlikler ile coşku ile kutluyoruz. Üniversitemiz 12. yılında sadece eğitim değil, toplumsal hayattan ekonomiye, sanayiden sanata tüm alanlardaki faaliyetleriyle Atatürk’ün çağdaş uygarlık seviyesinin üstüne çıkma hedefine yürümektedir. Bugünümüzü borçlu olduğumuz Cumhuriyet’e olan bağlılığımızı da bir çalıştay ile sunmak için hazırlıklarımızı tamamladık.

Cumhuriyet’in aslında bir bakıma “kadın devrimi” olduğu düşüncesiyle yola çıkılarak hazırlanan “Her Alanda Güçlü Kadın Çalıştayı”, Üniversitenin Mütevelli Heyet Başkanı Hülya GEDİK’in onursal başkanlığı ve Rektör Prof. Dr. Ahmet KESİK’in komite başkanlığında 24-25 Ekim tarihlerinde Gedik Meslek Yüksekokulu Konferans Salonu’nda gerçekleştirilecektir.

Açılış Konuşmasını YÖK Genel Kurul Üyesi Prof. Dr. Kevser Münire BAŞ’ın ve açılış sunumunu YÖK Akademide Kadın Birimi Kurucusu Prof. Dr. Sezer KOMSUOĞLU’nun yapacağı programın detayları aşağıdadır.

Çalıştayda, Türkiye Cumhuriyeti’nin yüz yıllık tarihini kadın ve cinsiyet eşitliği temelinde; kültürel, politik, ekonomik, sanatsal ve daha pek çok bakımdan ele alacak alanında uzman konuşmacıların olacağı 10 oturum düzenlenecektir.

Çalıştay programı için tıklayınız.

Aday Bilgi
💬 Bilgi almak istiyorum.
Gedik Üniversitesi
Merhabalar 👋
Size nasıl yardımcı olabiliriz ?