15 Tem 2023

İstanbul Gedik Üniversitesinden mezunlarına Almanya’da kariyer fırsatı!

Sevgili 2023 mezunlarımız geçtiğimiz yıllarda Üniversitemizden mezun olan arkadaşlarımızı kısa süre içerisinde Almanya’da imalat sanayisinde çalışmaya gönderiyoruz. Gerekli dil yeterliliklerini sağladılar ve şu anda vize işlemleri devam ediyor. Aynı programı bu yıl mezun olan arkadaşlarımız için de devam ettirmek istiyoruz. 2023 yılında Üniversitemizden mezun olup Almanya’da imalat sanayisinde çalışmak isteyen arkadaşlarımız [email protected] e-posta adresine lütfen taleplerini göndersinler. Kariyerlerine Almanya’da devam etmek isteyen arkadaşlarla kısa sürede toplantı yaparak yabancı dil eğitimlerini başlatmak istiyoruz ve akabinde iş birliği içinde olduğumuz sanayi firmaları ile irtibata geçerek yurtdışına yolcu edeceğiz.

Videoyu görüntülemek için tıklayınız.