2 Nis 2024

İSTANBUL’DA AFETE HAZIR OLMAK MÜMKÜN MÜ?

Saygıdeğer İstanbul Gedik Üniversitesi Mensupları,
Afet Yönetimi İSG çalışmaları kapsamında büyük öneme sahip. Ülkemizde de yaşanan ve büyük yıkımlara, derin kayıplara neden olan depremlerin ardından oluşan en büyük sorulardan biri “İstanbul Depremi”. Peki mevcut durumda “İstanbul’da Depreme Hazır Olmak Mümkün Mü?”. Bizler de bu sorunun yanıtını ünlü Deprem Uzmanı/İnşaat Mühendisi ve Yüksek Mimar Yoshinori MORIWAKI ile birlikte konuşacağız. Dr. Öğr. Üyesi Begüm ERTEN MAHMUTOĞLU moderatörlüğünde “Neler yaptık, neleri yapamadık ve bundan sonrası için neler yapabiliriz? ” konularını ele alacağız.  Bu kapsamda alana yönelik tüm soru ve konulara açık şekilde gerçekleşecek; bilgilendirici ve soru cevap ağırlıklı bir sohbet olacak. Sizleri ve öğrencilerimizi söyleşi programımıza davet etmek isteriz. Etkinliğimize katılımlarınızdan onur duyacağız.

Etkinlik kayıt formu için tıklayınız.