20 Kas 2017

Kadın Girişimciler Uluslararası 2. Konferansı gerçekleştirildi.

“Kadın Girişimciler ile Büyüyen Türkiye; Yeni İmkanlar, Yeni Ufuklar” alt başlığı ile Türkiye Cumhuriyeti Ekonomi Bakanlığı ve Türkiye Kadın Girişimciler Derneği (KAGİDER) tarafından düzenlenen “Kadın Girişimciler Uluslararası 2. Konferansı” 17 Kasım 2017 Cuma günü İstanbul Grand Levent Wyndham otelde gerçekleştirildi.  Programın açılış konuşmaları, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya ve Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci tarafından yapılan toplantı Türkiye’nin farklı bölgelerinden gelen girişimciler tarafından geniş ilgi gördü. Mütevelli Heyet Başkanımız Hülya Gedik’in de konuşmacı olarak katıldığı konferansta söz alan Kagider Başkanı Sanem Oktar,  Türkiye ekonomisinin sürdürülebilir ve kaliteli bir şekilde büyütmek, kalkınma hedeflerine ulaşmak ve refah seviyesi daha yüksek bir toplumu gençlere bırakmak için her zamankinden çok çalışmak gerektiğini belirtti.

Beş farklı konu başladığında gerçekleştirilen panellerin 4. Olan “Türk Dünyası Kadın Girişimcileri” oturumunda Hülya Gedik, iş dünyasındaki deneyimlerini anlatarak kendisine miras kalan “çok çalışmak” felsefesi ile yolunu çizdiğini, yeni projelerini ve girişimlerini izleyicilerle paylaştı.

Programda Üniversitemiz Kadın Girişimciliği Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Yrd. Doç. Dr. Ayşin Şişman da davetli olarak yer aldı.

Aday Bilgi
💬 Bilgi almak istiyorum.
Gedik Üniversitesi
Merhabalar 👋
Size nasıl yardımcı olabiliriz ?