8 Eki 2018

KAGİMER 2. Uluslararası Kadın Kongresi’ne Katıldı

Kadın Girişimciliği Uygulama ve Araştırma Merkezi (KAGİMER) 2. Uluslararası Kadın Kongresi (2nd International Women Congress) ne Katıldı

Dokuz Eylül Üniversitesi, Kadın Hakları ve Sorunları Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından 4-5 Ekim 2018 tarihlerinde 2. Uluslararası Kadın Kongresi (2nd International Women Congress) “Güçlendirilmek Yerine Güçlenmek ve İlerlemek” teması ile toplanmıştır.  İzmir, Alsancak Desem binasında eşzamanlı 7 salonda 200 ün üzerinde sunum yapılan kongreye yoğun bir katılım olmuştur. YÖK Akademide Kadın Çalışmaları Birimi Yürütücüsü Prof. Dr. Sezer Komsuoğlu’nun açılış konuşması ile başlayan program University of California’dan Prof. Dr. Elliot Turiel tarafından verilen “The Development of Moral Judgements, Cultural Practices of İnequality and Moral Resistance” konferansı ile devam etmiştir. Kongreye Üniversitemiz Kadın Girişimciliği Uygulama ve Araştırma Merkezi (Kagimer) nden Dr. Öğr. Üyesi Ayşin Şişman,  Doç. Dr. Tuna Uslu, Arş. Gör. Nazlı Badak, Arş. Gör. Deniz Kıyak, “Kadın Öğrencilerin Girişimcilik Eğilimi İle Yaşam Doyumunu Etkileyen Faktörler: İstanbul Gedik Üniversitesi Örneği” adlı çalışma ile katılmışlardır.

Ayşin ŞİŞMAN, Dr. Öğr. Üyesi,  İstanbul Gedik Üniversitesi, Kadın Girişimciliği Uygulama ve Araştırma Merkezi, İstanbul/TÜRKİYE, [email protected]   Tuna USLU,  Doç. Dr. İstanbul Gedik Üniversitesi, İstanbul/TÜRKİYE, [email protected] Nazlı BADAK, Arş. Gör.  Deniz KIYAK, Arş. Gör.

Aday Bilgi
💬 Bilgi almak istiyorum.
Gedik Üniversitesi
Merhabalar 👋
Size nasıl yardımcı olabiliriz ?