29 Mar 2021

KARTAL BELEDİYESİ MECLİS ÜYELERİ ÜNİVERSİTEMİZİ ZİYARET ETTİ

Kartal Belediyesi Meclis Üyeleri Özlem Bulut, Gülay Boyraz,  Aysel Yücel ile  İnsan Kaynakları ve Eğitimi Müdürü Sergül Köse Doğan, Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğünden Arzu Karayaylalı Kadın Girişimciliği Uygulama ve Araştırma Merkezini ziyaret ederek işbirliği yapılabilecek çalışma alt başlıklarını belirledi. Kartal ilçesi sınırları içinde yaşayan sosyal risk altındaki kadınların güçlendirilmesi, ekonomiye katılımları konusunda mesleki eğitim kurslarının açılması, dijital teknolojileri kullanabilmeleri ve sosyal hayatta daha güvenle yer alabilmeleri yönünde desteklenmeleri çalışmalarının birlikte yapılması yönünde görüş birliğine varıldı. Toplantıya KAGİMER Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Ayşin Şişman, Sosyoloji Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Ece Erbuğ ve Kurumsal İletişim ve Tanıtım Daire Başkanı Derya Can katıldılar.