16 May 2023

KIMYO INTERNATIONAL UNIVERSITY OF TASHKENT (KIUT) HEYETİNİ AĞIRLADIK

Kimyo International University of Tashkent Erasmus+ Program Koordinatörü Farkhad Niyazov ve Bilim ve İnovasyondan Sorumlu Rektör Yardımcısı Dr. Djamshid Kaniev, 9 Mayıs’ta üniversitemizi ziyaret ederek Rektörümüz sayın Prof. Dr. Ahmet Kesik, Rektör Yardımcımız sayın Prof. Dr. Şakir Dinçşahin, Erasmus Koordinatörümüz Yücel Kamar ve Erasmus Sorumlumuz Sena Kara ile bir araya geldi.

KIUT ve Üniversitemiz arasında kurumlararası iş birliğini içeren mutabakat metni (MoU) ve Erasmus Uluslararası Kredi Hareketliliği (ICM) anlaşması Rektörümüz sayın Prof. Dr. Ahmet Kesik ve sayın Dr. Djamshid Kaniev tarafından imzalandı.

KIUT heyeti, anlaşmanın imzalanmasının ardından, Mühendislik Fakültesi’nde Dr. Öğr. Üyesi Haydar Şahin ile bir araya gelerek istişarelerde bulundu. Sonrasında, Gedik Holding Test Merkezi’ne bir ziyaret gerçekleştirilerek laboratuvarlar ve atölyeler gezildi. Ziyarette KIUT heyetine Teknoloji Transfer Ofisi’nden Sedef Çakır ve Test Merkezi yöneticileri Mustafa Avaz ve Batuhan Turgut eşlik ettiler.

KIUT heyeti son olarak Yazılım Koordinatörlüğümüzü ziyaret ederek Tuğba Kılıç’tan üniversitemizin dijitalleşme süreçleri hakkında brifing aldı.

Aday Bilgi
💬 Bilgi almak istiyorum.
Gedik Üniversitesi
Merhabalar 👋
Size nasıl yardımcı olabiliriz ?