1 Ara 2017

Kolay Çince Semineri Gerçekleştirildi

Üniversitemiz İktisadi ve İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi (İİSBF) ile Türk-Çin Kültür Derneği’nin ortaklaşa düzenlediği Kolay Çince Semineri’nde  Çin kültürü, Çince’nin teknikleri, Çin’de iş alanları ve kariyer hakkında çarpıcı bilgiler verildi. Öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği seminere İİSBF dekan vekili ve rektör yardımcısı Prof. Dr. Şaduman Okumuş, Mühendislik Fakültesi dekan vekili Prof. Dr. Sunullah Özbek, İİSBF ve Mühendislik Fakültesi dekan yardımcıları katıldı. İlgili seminere katılan öğrenciler üniversitemizde verilecek 10 saatlik ücretsiz Kolay Çince Eğitimi’ne katılım hakkı kazandı. Çince eğitimine devam etmek isteyen öğrenci ve akademik personel GÜYEM bünyesinde açılacak olan Çince Kursu ile eğitimlerini sürdürebilecekler.