16 Kas 2022

Kuşaklar Arası Tecrübe Paylaşımının Desteklenmesi” (TEaTIME) konulu Seminere Üniversitemiz ev sahipliği yaptı

Click Here for English

İstanbul Pendik Belediyesi’nin “Kuşaklar Arası Tecrübe Paylaşımının Desteklenmesi” (TEaTIME) konulu Avrupa Birliği Kapanış Seminerine 15 Kasim 2022 tarihinde İstanbul Gedik Üniversitesi ev sahipliği yaptı. İstanbul Gedik Üniversitesi Erasmus Koordinatörlüğünün desteğiyle gerçekleşen seminerin moderatörlüğünü Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Şakir Dinçşahin gerçekleştirdi. Açılış konuşmasını Pendik Belediye Başkan Yardımcısı Atakan Yüce yaparken Prof. Dr. İlhan Tomanbay seminerde konuşmacı olarak yer aldı.

Pendik Belediyesi AB Ofisi tarafından organize edilen ve  Pendik Kent Konseyi’nce  desteklenen seminere Akademisyenlerimiz ve öğrencilerimiz ve  Avrupa Ülkelerinden birçok konuk katılım sağladı.