12 Eki 2022

6. Uluslararası Adana Lezzet Festivali’nde Üniversitemize 2.lik ödülü verildi

Adana Valiliği’nin öncülüğünde Adana Büyükşehir Belediyesi, ilçe belediyeleri, odalar ve sivil toplum kuruluşlarının iş birliği organize edilen 6. Uluslararası Adana Lezzet Festivali’nde bu sene ilk kez gerçekleştirilen Genç Şefler Yarışması da büyük ilgi gördü.

9 farklı ilden üniversiteli ve liseli 67 şef adayının katılım gösterdiği 5 yarışma gerçekleştirildi. Hünerlerini sergileyen genç şefler, yaptıkları yemeklerle jüri üyelerinin takdirini aldı. Yarışmada 21 genç şef ödül kazandı.

Üniversitemizden Onur Can Bilir – Merve Nur Güleççi – Rüstem Dilce  Fındık Antep Lahmacun, Eliböğründe, Saray Helvasıfındık Antep Lahmacun, Eliböğründe yemekleriyle Ekip Dalında 2.lik kazanarak üniversitemizi gururlandırdı.