27 Ara 2023

MACARİSTAN SPOR BİLİMLERİ ÜNİVERSİTESİ’DEN (HUSS) ÜNİVERSİTEMİZE İKİNCİ ZİYARET

Erasmus+ kapsamında iş birliği gerçekleştirdiğimiz Macaristan Spor Bilimleri Üniversitesi (HUSS) Eğitim Enstitüsü, Pedagoji Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Yvette Csepela 20.12.2023 tarihinde Üniversitemizi ziyaret etti.

Akıcı şekilde Türkçe konuşan Dr. Csepela, ilk olarak, Kartal Kampüsümüzde TÖMER Müdürü sayın Dr. Öğr. Üyesi Nerma Zaimoviç ile kısa bir görüşme gerçekleştirdi. Dr. Csepela ardından Çamlık Kampüsü’nde Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı sayın Prof. Dr. Seydi Ahmet Ağaoğlu, Fakülte öğretim üyeleri, Prof. Dr. Sefer Ada, Dr. Öğr. Üyesi Seyed Houtan Shahidi, Fakülte Erasmus Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Fahimeh Hassani ve Dış İlişkiler ve Erasmus Koordinatörü Öğr. Gör. Yücel Kamar ile bir araya gelerek akademik iş birliği fırsatlarını görüştü.

Dr. Csepela akabinde Fahimeh Hassani ve Yücel Kamar eşliğinde Pendik Halil Kaya Gedik Kampüsü’ndeki spor tesislerimizi ziyaret etti ve Jimnastik dersine katılan öğrencilerle bir araya geldi.