8 Ara 2023

Üniversitemiz Mühendislik Fakültesi Mekatronik Mühendisliği Bölümünün bu haftaki Robotic Welding Technologies dersinde OTC Daihen-Japonya ArGe Bölümünden Dr. Sakahara davetli konuşmacı olarak “Robotik Kaynak Uygulamalarında Sensörler” konulu dersini verdi. Derste, Python programı kullanılarak kaynak alanında görüntü işleme tabanlı sensörlerin yazılımı ile ilgili örnek uygulamalar yapan Dr. Sakahara sektördeki saha tecrübelerini öğrencilerimizle paylaşmıştı.

Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Kesik ve Mekatronik Mühendisliği Bl. Bşk. Doç. Dr. Savaş Dilibal ile Bahar Döneminde verebileceği dersler üzerine görüşme yapılmıştır.