23 Haz 2023

Meslek Yüksekokulu tarafından hazırlanan e-Bülten’in ilk sayısı yayınlandı

Değerli okurlar,

Gedik Meslek Yüksekokulumuza katılan her öğrencimizin hayatında yepyeni bir sayfa açılmaktadır. Öğrencilerimiz, aldıkları ön lisans eğitimlerinin kendilerine kazandırdığı bilgi, deneyim ve perspektifler neticesinde geleceklerini şekillendirmekte ve mezuniyet sonrası gurur kaynağımız olmaktadır.

Hayata geçirmiş olduğumuz 3+1 uygulamalı eğitim modeli ile teorik bilgiyi gelişen teknoloji ile birleştirerek bölgesel, ulusal ve evrensel düzeyde birer ekonomik değer haline getirmek; bölgesinde teknik ve sosyal bir ortam yaratarak sanayi – toplum bütünleşmesine katkıda bulunmak; kesimler arasında iletişim ve işbirliği ortamını oluşturmak amacıyla sanayi sektörünün ihtiyaçlarına yönelik bilgi ve becerileri kazanmış, birikimli, nitelikli, yetkin kalifiye işgücü yetiştirmek için gayret göstermekteyiz.

Bu kapsamda, 2022-2023 akademik yılında Meslek Yüksekokulumuz bünyesindeki ön lisans programlarında eğitim görmekte olan öğrencilerimizin ve akademik kadrolarımızda yer alan akademisyenlerimizin katılımlarıyla gerçekleştirilen etkinlikleri, kazanılan başarıları, değerli paydaşlarımızla gerçekleştirdiğimiz çalışmalarımızı ve üniversite – sanayi işbirliklerini konu alarak hazırlamış olduğumuz e-bültenin ilk sayısını sizlerle paylaşmaktan büyük bir mutluluk duymaktayım.

Başarılarıyla Meslek Yüksekokulumuzun gurur kaynağı olan öğrencilerimize; deneyim ve birikimlerini özveriyle ortaya koyan değerli meslektaşlarıma ve özellikle e-bültenin hazırlanmasında sunmuş olduğu katkılarından dolayı Öğr. Gör. Sonad TANYEL’ e teşekkür ederim.

Keyifle okumanız ve yeni sayımızda buluşmak dileğiyle.

Bülteni görüntülemek için tıklayınız.

Aday Bilgi
💬 Bilgi almak istiyorum.
Gedik Üniversitesi
Merhabalar 👋
Size nasıl yardımcı olabiliriz ?