20 Şub 2017

Mimarlık Bölümü Öğrenci Çalışmaları Sergisi

Gedik Üniversitesi Güzel Sanatlar ve Mimarlık Fakültesi Mimarlık Bölümünün düzenlemiş olduğu ‘2016-2017 Güz Dönemi Mimarlık Bölümü Öğrenci Çalışmaları’ sergisi 16 Şubat 2017 Perşembe günü saat 11:00’ da Kartal Yerleşkesi B Blok ‐1.Kat Sergi Salonunda, Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Berrak KURTULUŞ, Sayın Dekanımız Prof. Dr. Hüseyin CENGİZ, Dekan Yardımcımız Yrd. Doç. Dr. Hülya SOYDAŞ ÇAKIR, Üniversitemiz Öğretim Üyeleri, Öğretim Görevlileri ve öğrencilerimizin katılımlarıyla açıldı.
2016‐2017 Eğitim Öğretim Yılı Güz Döneminde Mimarlık Bölümü öğrencilerimizin Temel Tasarım, Tasarım Stüdyoları, Yapı Elemanları Tasarımı, Bina Bilgisi, Engelliler için Mimari Tasarım, Şehir Planlama gibi mimarlık eğitiminin temel derslerindeki seçili çalışmalarının yer aldığı sergi ziyaret eden konuklar tarafından ilgi gördü. Öğrencilerin tüm çalışmaları 24 Şubat 2017 tarihine kadar aynı mekanda sergilenmeye devam edecektir.