1 Şub 2017

Mimarlık Bölümümüz Pendik Belediyesini Ziyaret Etti

Güzel Sanatlar ve Mimarlık Fakültesi Mimarlık Bölüm Başkanlığı tarafından 31 Ocak 2017 tarihinde Pendik Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğüne ziyaret düzenlendi. Prof. Dr. Hüseyin CENGİZ, Yrd. Doç. Dr. Hülya SOYDAŞ ÇAKIR ve Yrd. Doç. Dr. Özlem BELİR Pendik Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürü Cüneyt ÖZÇELİK ile görüştü. Görüşmede ilçede yer alan mevcut önemli projeler, şehircilik açısından gündemde olan sorunlar, gelecek dönemlerdeki fikir projeleri üzerinde konuşuldu. Ortak gerçekleştirilebilecek ve öneri olarak sunulabilecek mimari-şehircilik projeleri konu ve arsaları üzerinde görüşüldü. İlçenin ulaşım, nüfus dağılımı, yapılaşma, sosyal ve rekreasyon alanları konularında fikir alışverişinde bulunuldu.