30 May 2024

Öğr. Gör. İrem ALTAN AKSU “Akademik Becerilerin Fiziksel Aktivite Yoluyla Deneyimlenmesi” isimli Atölyesini Gerçekleştirdi

Kartal ve Ataşehir Rehberlik Araştırma Merkezi iş birliğiyle tarihinde 14-15 Mayıs 2024 tarihlerinde Kartal Anadolu İmam Hatip Lisesinde Özel Eğitim Zirvesi düzenlendi.
MYO Çocuk Gelişimi Programı Uzman Klinik Psikolog & Özel Eğitim Uzmanı Öğretim Görevlisi İrem ALTAN AKSU “ Akademik Becerilerin Fiziksel Aktivite Yoluyla Deneyimlenmesi” isimli atölye çalışması gerçekleştirdi. Özel gereksinimli bireylere yönelik beceri öğretimini spor ve fiziksel aktivite temelli öğretimi eğitmenlere deneyimletmeyi amaçlayan atölye, Özel Eğitim Öğretmenlerinden yoğun ilgi gördü. Atölyede Üniversitemiz Çocuk Gelişimi Bölümü öğrencisi Fatmagül YAY fiziksel aktivite parkurları çalışmasında yer alarak katılımcıların parkurlarını kurmalarına destek oldu. Atölye sonrasında Öğr. Gör. İrem ALTAN AKSU’ya katkıları için teşekkür edilerek plaketi takdim edildi.
İki gün boyunca devam eden Özel Eğitim Günleri Zirvesinde, İstanbul Gedik Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Halil İbrahim Uğraş, İstanbul İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Gülşen Özer ve İl Milli Eğitim Şube Müdürü Hasan Çelik konuşmalarıyla yer aldılar.