1 Şub 2024

ÖĞR. GÖR. İREM ALTAN AKSU KOORDİNATÖRLÜĞÜNDE YÜRÜTÜLEN TOPLUMA HİZMET UYGULAMALARI DERSİ KAPSAMINDA “HAYALİM OKULUMUN DUVARINDA” PROJESİNİN BEŞİNCİSİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Her yıl başka bir anaokulunda yürütülen “Hayalim Okulunda Duvarında” projesi bu yıl Pendik Ahmet Yesevi Anaokulunda gerçekleştirildi. Projenin ekibinde; Ceren Akay, Sinem Nur Daşdemir, Ecenur Torğut, Melisa Celep, Yağmur Sude Güven ve İlayda Ersoy yer aldı.

Koridorlarda rakamlar ve isimleri, çizgi film karakterleri yer alırken; yemekhane duvarlarında çeşitli dans eden tren vagonlarının içinde meyveler yer aldı. Okulun dış duvarları gezegenimizin içinde yer aldığı çeşitli yıldızları bulunduğu galaksi deseni verilerek çocukların hayalleri okullarının duvarlarında yer aldı. Gedik MYO Konferans Salonunda düzenlenen THU Proje Sunumları toplantısına katılan Pendik Ahmet Yesevi Anaokulu Müdürü Şeref Seçginli proje ekibine plaket ve Teşekkür Belgesi takdiminde bulundu.