29 May 2024

Öğr. Gör. İrem ALTAN AKSU yöneticiliğinde gerçekleştirilen “Aile Eğitimi Seminerleri Dizisi 2024” 4 oturumda tamamlandı.

Mayıs ayında her Çarşamba olacak şekilde düzenlenen Aile Eğitimi Seminerleri dizisi 29.05.2024’de son oturumuyla tamamlandı. Seminerlerde MYO Çocuk Gelişimi öğrencileri alanda çalışmalar yaparken ailelerle birlikte nasıl çalışacaklarını deneyimleyerek, eğitimlerini gerçekleştirdi. Verilen seminerlerde çocukların ve ailelerin hayatlarında önemli olan noktalara vurgu yapacak içerikler seçildi. Çocukların sıklıkla oynadığı dijital oyunlar, sosyal medya kanallarında yayınlanan içerikler, çocuk kanalı olarak kategorize edilen ancak çocuklar için uygun olmadığı belirlenen kanalların çocuklara olan etkileri, televizyon yayınlarında ebeveyn ve çocuklar için olumsuz örnek teşkil eden içeriklerin ve çocuklara verebileceği zararların fark edilmesine yönelik içeriklerin olduğu seminer konuları ilgi gördü.
Çocuk Gelişimi Programı öğrencilerini ve seminer dizisini gerçekleştiren Öğr. Gör. İrem ALTAN AKSU hocamızı kutlar; başarılarının devamını dileriz.
Aday Bilgi
💬 Bilgi almak istiyorum.
Gedik Üniversitesi
Merhabalar 👋
Size nasıl yardımcı olabiliriz ?