29 May 2023

ÖĞR. GÖR. YETER ÇUVADAR BAŞ VE DR. ÖĞR. ÜYESİ METİN TOPTAŞ’IN KATILIMIYLA ERASMUS DERS VERME HAREKETLİLİĞİ TECRÜBE PAYLAŞIMI TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

29.05.2023 tarihinde, Erasmus Koordinatörlüğü tarafından Üniversitemiz akademik personeline yönelik olarak “Erasmus Ders Verme Hareketliliği Toplantısı” webinar üzerinden gerçekleştirildi.

Webinarın başlangıcında, Erasmus Kurum Koordinatörü Öğr. Gör. Yücel Kamar, Erasmus Koordinatörlüğü’ndeki kurumsal değişim süreci ve hareketlilik sayılarıyla ilgili bilgi paylaşımında bulundu.

Webinarın devamında, Litvanya, St. Ignatius of Loyola College’de, ders verme hareketliliğinde bulunan Gedik Meslek Yüksekokulu, İlk ve Acil Yardım Programı öğretim görevlisi Yeter Çuvadar Baş ve Portekiz, University of Aveiro’da ders verme hareketliliğinde bulunan İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi, Uluslararası Ticaret ve Finansman (İng.) Bölümü öğretim üyesi Dr. Metin Toptaş, başvuru aşaması, evrak hazırlama, vize süreci, hareketliliği gerçekleştirme, dönüş evraklarının ibrazı konularında katılımcılara bilgi ve tecrübelerini aktardılar.

Aday Bilgi
💬 Bilgi almak istiyorum.
Gedik Üniversitesi
Merhabalar 👋
Size nasıl yardımcı olabiliriz ?