19 Ara 2023

ÖĞRENCİLERİMİZ DEİK’TE!

Üniversitemiz öğrencileri, uluslararası toplantı tecrübesi edinmek ve iş dünyasının dinamiklerini tecrübe etmek amacıyla; Türkiye ve Hindistan’dan çeşitli sektörlerden gelen başarılı iş insanları ve kamu sektörü üst düzey yöneticileri ile bir araya geldi. Öğrencilerimiz, Mütevelli Heyeti Başkanımız ve DEİK/Türkiye-Hindistan İş Konseyi Başkanı Sayın Hülya Gedik’in ev sahipliğinde Hindistan Ticaret ve Sanayi Odaları Federasyonu (FICCI) tarafından düzenlenen iş insanları heyetinin ülkemizi ziyareti vesilesiyle gerçekleştirilen toplantıya katıldı. Öğrencilerimiz iş insanları ve kamu yöneticileri ile bire bir görüşme yaparak, kariyer planları ile ilgili tavsiyeler aldılar ve potansiyel işbirliği konularını birlikte değerlendirdiler.