6 Oca 2021

OKULUMU GÜZELLEŞTİRİYORUM PROJESİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Yürütücülüğünü Öğr. Gör. İrem ALTAN AKSU’nun yaptığı ‘Okulumu Güzelleştiriyorum’ projesi; İstanbul Gedik Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Çocuk Gelişimi Programı 2. sınıf öğrencilerinden Gamze DERENDELİ ve Yaren GÜLATAR tarafından gerçekleştirildi.
Topluma Hizmet Uygulamaları dersi kapsamında yürütülen proje için, Buhara İlkokulu Anasınıfına gidilerek sınıflar incelendi. Her sınıf için bir tema belirlendi. Temalar kapsamında çizilecek görsellere karar verildi.
Projede gerekenler tamamlandıktan sonra 10.12.2020 tarihinde duvarlara boyama ve çizim işlemleri yapılmaya başlandı.
Proje sonunda; bir sınıfta hayvanlar alemi temalı, diğer sınıfta uzay temalı, üçüncü sınıfta akvaryum temalı çizimler gerçekleştirildi. Sınıf çizimleri sonrasında koridor ve okulun giriş kapısı da renklendirildi.
30.12.2020 tarihinde üç farklı sınıf; koridor ve giriş kapısına yapılan işlemler bitirildi.
Projenin gerçekleştirilmesinde sağladıkları katkı ve destekler için Pendik Belediyesi’ne teşekkür ederiz.

Proje Yürütücüsü: Öğr. Gör. İrem ALTAN AKSU

Proje Ekibi: Gamze DERENDELİ- Yaren GÜLATAR