16 Ara 2022

TÜSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Turan üniversitemizin konuğu oldu

Hande Demirel moderatörlüğünde “İŞ’te Gelecek Buluşmaları” programında TÜSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Turan üniversitemizin konuğu oldu.

Programa Mütevelli Heyet Başkanımız Hülya Gedik, fakülte dekanlarımız, öğretim üyelerimiz ve öğrencilerimiz katıldı.

Orhan Turan, Elazığ’dan başlayan, azim ve istikrar sonucu dünya çapına ulaşan başarı öyküsüyle öğrencilerimize tavsiyeler sunarken dönüşüme uğramaya devam eden yeni ticaret dünyasında dijitalleşmenin öneminin altını çizdi.

Ekonomik kriz dalgalarıyla mücadele eden, belirsizlikler içinde risk alan, üretmeye devam eden, katma değer yaratan bir Türkiye olduğunu vurgulayan Turan, üretme hevesi olan gençlere projelerini sunabilmeleri için platform yarattıklarını aktararak gençlerin ve kadın girişimcilerin yanlarında oldukları aktardı.

Programın sonunda gerçekleşen soru-cevap etkinliğinin ardından Mütevelli Heyet Başkanı’mız Hülya Gedik TÜSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Turan’a katılımlarından dolayı ay-yıldızlı tablo hediye etti.