2 Şub 2024

OYUN KUTUSU çocuklarla eğlenceli vakit geçirmek isteyenler için dördüncü kez AÇILDI!

Oyun Kutusu projesi çocuklar için, çocuklarıyla verimli vakit geçirmek isteyen ebeveynler için, sosyal medyada çocuklarına izletebilecekleri temiz içerik arayan yetişkinler için faydalı içerikler yayınlanmaya devam ediyor…

Topluma Hizmet Uygulamaları dersi kapsamında yürütücülüğünü Öğr. Gör. İrem ALTAN AKSU’nun yaptığı ‘Oyun Kutusu’ projesi; Çocuk Gelişimi Programı 2.Sınıf öğrencilerinden Sena Nazlı Karakaş, Gizem Altuntepe, Nazar Gündoğdu, Buse Gümüş, Yağmur Şakar ve Şevval Ateştepe tarafından çekilen içeriklerle tamamlandı.

İçerik yelpazesinde; Kitaplar Çocukların En Yakın Dostu,Önce Deneyim Sonra Bilim, Sanatla Geri Dönüşüm, Kutu Kutu Bilgiler Öğreniyoruz Neler Neler, Binbir Şarkılar ve Atatürk ve Çocuk temaı kitap incelemeleri temalarıyla bulunuyor. Her içeriğin sunumunu bir öğrenci üstlenmiş olsa da ortak adımlar atarak ilerleyen bu ekip; video çekimlerini tamamladı. Videolar YouTube ve Instagram üzerinde düzenli paylaşımlarla izleyicisiyle buluşuyor. Gedik MYO Konferans Salonunda düzenlenen THU Proje Sunumları toplantısında Teşekkür Sertifikalarını alan Oyun Kutusunun dördüncü ekibine başarılar dileriz.

Projenin içeriklerine ulaşmak için aşağıdaki linkleri kullanabilirsiniz.

YouTube için tıklayınız.

Instagram için tıklayınız.

Aday Bilgi
💬 Bilgi almak istiyorum.
Gedik Üniversitesi
Merhabalar 👋
Size nasıl yardımcı olabiliriz ?