29 Ara 2023

ÖZBEKİSTAN “BEDEN EĞİTİM VE SPOR ALANINDA UZMANLARI YETİŞTİRME VE BECERİLERİNİ GELİŞTİRME ENSTİTÜSÜ” ÜNİVERSİTEMİZİ ZİYARET ETTİ

Kurumlararası anlaşma imzalamış olduğumuz Beden Eğitim ve Spor Alanında Uzmanları Yetiştirme ve Becerilerini Geliştirme Enstitüsü’nden Rektör Yardımcısı Zokir Rasulov ve Uluslararası İlişkiler Direktörü Muhlisa Nematova 16.11.2023 tarihinde üniversitemizi ziyaret etti.

Misafirlerimiz Çamlık Kampüsü’nde Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı sayın Prof. Dr. Seydi Ahmet Ağaoğlu, Fakülte öğretim üyeleri, Prof. Dr. Sefer AdaDr. Öğr. Üyesi Seyed Houtan ShahidiFakülte Erasmus Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Fahimeh Hassani  ile bir araya gelerek akademik iş birliği konusunda mutabakat metni (MoU) imzaladı.