14 Şub 2022

Pendik Kadın Dijital Girişimcilik Projesi (PEKAD) çalışma başlıkları toplantısı gerçekleştirildi

Üniversitemiz Kadın Girişimciliği Uygulama ve Araştırma Merkezi ve Pendik Kaymakamlığı ile Pendik Halk Eğitim Merkezi ortaklığında hazırlanan “Pendik Kadın Dijital Girişimcilik Projesi (PEKAD)”  çalışma başlıkları konusunda bir toplantı Rektörümüzün başkanlığında gerçekleştirildi. Pendik Halk Eğitim Merkezi Müdürü Turan Genç ve Pendik Kaymakamlığı Proje Koordinatörü Ömer Kurddan’ın katıldığı toplantı projenin sürdürülebilirliği üzerinde verimli görüşmelerin ortaya çıkmasını sağladı. Toplantıya KAGİMER Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Ayşin Şişman, Üyeler Dr. Öğr. Üyesi Ece Erbuğ, Dr. Öğr. Üyesi Emel Birol ve Pendik Halk Eğitim Merkezi Müdür Yardımcısı Elif Öztürk katıldılar.