6 Eki 2022

Pendik Kent Konseyi Üniversitemizi Ziyaret Etti

5 Ekim Çarşamba günü Pendik Kent Konseyi Başkanı Sayın Süleyman Yılmaz, heyetiyle birlikte İstanbul Gedik Üniversitesi Rektörü Sayın Prof. Dr. Ahmet Kesik’i ziyaret etti. Toplantıda Pendik Kent Konseyi üyeliği görevinde bulanan Pendik Sanayi Sitesi Koordinatörü Ethem Aksoy, Sapanbağları Mahalle Muhtarı Suat Dağ, Gençlik Konseyi Başkanı Mesut Kesik ile Genel Sekreter Mustafa Şahin’in yanı sıra İstanbul Gedik Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Gülsün Ayhan Aygörmez ile Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölüm Başkan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Ahmet Özcan hazır bulundu. Toplantıda İstanbul Gedik Üniversitesi ile Pendik Kent Konseyi arasındaki işbirliğinin geliştirilmesi için atılacak adımlar konuşuldu ve birlikte yürütülecek Şiddetsiz İletişim Projesi, Okuma Günleri Projesi ve 12 Ekim’de gerçekleştirilecek olan “Erasmusdays2022 Gençlik Kampı” projesi konusunda fikir birliğine varıldı.

“Erasmusdays 2022” etkinliğine katılacak öğrencilerin dikkatine