15 Mar 2021

PHYSIOTHINKS ETKİNLİKLERİNİN 6. SERİSİ GERÇEKLEŞTİ!

12 Mart Perşembe günü saat 19:00’da Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü ve Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Kulübü ortak etkinliği olan ‘TEMPOROMANDİBULAR EKLEM RAHATSIZLIKLARINDA GÜNCEL KONULAR / Physiothinks – 6 ETKİNLİĞİ′ başlıklı etkinlik ‘Temporomandibular Eklem Disfonksiyonu Sendromu, İlişkili Bozukluklar ve Fizyoterapi ve Rehabilitasyon ’ konusu ile pek çok katılımcı ile gerçekleşmiştir.

Gazi Üniversitesi’nde akademik hayatına devam eden Uzm. Fzt. Halime ARIKAN, etkinlikte temporomandibular eklem anatomisi, temporomandibular eklem ile ilişkili bozuklukların olası nedenleri ve rehabilitasyonu, temporomandibular eklem disfonksiyonunda ne şekilde egzersiz ve uygulamalar yapılmasına yönelik pek çok önemli nokta hakkında değerli güncel bilgileri katılımcılar ile paylaşmıştır.