19 Haz 2017

Plaj Voleybolu Şampiyonasında Üniversitemiz Yine Şampiyon Oldu

13-18 Haziran Tarihleri arasında Antalya Çolaklı’ da Düzenlenen Üniversiteler Türkiye Plaj Voleybolu Şampiyonasında Üniversitemiz yine şampiyon oldu.

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonunun her yıl düzenlediği Plaj voleybolu turnuvasında sporcularımızdan; Berk Bilgin, Ali Berke Sağır ve Onur Altınkaya mücadele etmiştir. Takımımız Balıkesir Üniversitesini 2-0 , Gaziantep Üniversitesini 2-0,  Gazi Üniversitesini 2-0 yenerek namağlup yarı finale çıkmış ve Ankara üniversitesini 2-0 yenerek finalde Beykent Üniversitesi ile karşılaşmıştır. Takımımız final maçını da 2-0 yenerek set vermeden Şampiyon olmuştur.

Turnuvaya Geçen yılın şampiyonu  favori takım olarak başlamış ve şampiyonluğu bu yılda elinde tutmuştur.

Sporcularımızdan Ali Berke Sağır “King of the Beach” plajın değerli oyuncusu ödülüne layık görülmüştür. Geçtiğimiz yılın şampiyonu olarak hem Üniversitemizi hem de ülkemizi Hırvatistan’ın Split kentinde düzenlenen Avrupa Üniversiteler 2017 Plaj Voleybolu Şampiyonasında temsil edecek olan ekibimiz, bu yılki şampiyonlukları nedeniyle de 2018 Avrupa Plaj Voleybolu Şampiyonasına katılmayı haketmiş bulunuyor.

Üniversitemize kazandırdıkları bu  başarılarından dolayı sporcularımız Berk Bilgin, Ali Berke Sağır ve Onur Altınkaya’yı ve Arş.Gör. Serra Ayşe Çakar’ı tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

Aday Bilgi
💬 Bilgi almak istiyorum.
Gedik Üniversitesi
Merhabalar 👋
Size nasıl yardımcı olabiliriz ?