12 Mar 2021

Prof. Dr. Rona Aybay’ın “Türk Hukuk Tarihi Çalışmalarının Kapsamı Konusunda Bazı Düşünceler” isimli makalesi yayınlandı

Prof. Dr. Rona Aybay, “Türk Hukuk Tarihi Çalışmalarının Kapsamı Konusunda Bazı Düşünceler” isimli makalesi Yeditepe Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dergisi’nin 18. Cilt 1. Sayısında yayımlanmıştır. Türk Hukuk Tarihi çalışmalarını bir bilim olarak hukuk ve tarih ile ilişkilendirerek hukuk fakültelerinde verilen Türk Hukuk Tarihi derslerinin içeriği ve işleniş yöntemi üzerine bilimsel bir tartışma başlatmayı amaçlamaktadır.

Makale Adı         : Türk Hukuk Tarihi Çalışmalarının Kapsamı Konusunda Bazı Düşünceler (Some Reflections on the Scope of the History of Turkish Law Studies)

Dergi Adı             : Yeditepe Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dergisi (The Journal of Yeditepe University Faculty of Law)

Yılı                        : 2021

Cilt                        : 18

Sayı                      : 1

Sayfa aralığı       : 49-66

Makalenin tam metni için Tıklayınız.