8 Eyl 2024

Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Kesik, ETAK24 Zirvesinde “Eğitimin Geleceği ve Dijital Dönüşüm” başlıklı kapanış panelinde konuşmacı olarak yer aldı.

Eğitimde teknoloji, AR-GE ve kalite alanlarında önemli adımların atıldığı ETAK24 Zirvesi, 5-7 Eylül 2024 tarihlerinde İstanbul Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’nda gerçekleşti. Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Kesik, “Eğitimin Geleceği ve Dijital Dönüşüm” başlıklı kapanış panelinde konuşmacı olarak yer aldı.

Rektörümüz, dijitalleşmenin yükseköğretimdeki yenilikler ve öğrencilerin iş dünyasına hazırlanmaları üzerindeki etkileri ile ilgili görüşlerini paylaştı. Ayrıca, geleceğin üniversitelerinin nasıl şekilleneceği ve dijital eğitim ile geleneksel eğitim arasındaki denge üzerine önemli değerlendirmelerde bulundu.