27 Ağu 2018

Rektörümüz Prof. Dr. Zafer Utlu Çin’de Uluslararası Konferansa Katıldı

İstanbul Gedik Üniversitesi olarak Rektörümüz Prof. Dr. Zafer UTLU, 21 – 24 Ağustos tarihlerinde Çin’in Wuhan Şehri’nde yapılan “The 17th International Conference on Sustainable Energy Technologies & The 2018 Wuhan Forum of World-Renowned Scientists Lecturing in Hubei” Konferansı’na katılmıştır.

Rektörümüz, konferansa davetli konuşmacı olarak katılmış ve aynı zamanda Oturum Başkanlığı yürütmüştür. Ayrıca iki sözlü ve bir poster sunum yapmıştır.

Toplantıya 58 farklı ülkeden 400’ün üzerinde bilim insanı katılarak, Sürdürülebilir Enerji Teknolojileri hakkında yapmış oldukları çalışmaları sunmuşlardır. Ayrıca Üniversitemiz ile Çin Hubei Teknoloji Üniversitesi arasında bilimsel ve akademik iş birliği yapılması konusunda ön anlaşma sağlanmıştır.