23 Ara 2020

SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ DEKANI PROF. DR. TÜLAY ORTABAĞ FİZYOTERAPİ VE REHABİLİTASYON BÖLÜMÜ ÖĞRENCİLERİ İLE BİR ARAYA GELDİ

21 Aralık 2020 tarihinde saat 12.30’da Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Tülay Ortabağ ile fakültemizin bölümlerinden olan Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümünün öğrencileri zoom üzerinden düzenlenen toplantıda bir araya geldi. Toplantıya 1. – 2.- 3. sınıf öğrencilerin yanı sıra dekan yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Fatih Tarlak ve Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümünün akademisyenleri de katıldı.

Toplantıda fakülte ve bölüme yönelik yapılabilecek olan fikirler konuşulurken, proje ve etkinlik fikri olan öğrenciler cesaretlendirildi. Pandemi nedeniyle online olarak işlenen dersler ve öğrencilerin söylemek istedikleri konular hakkında konuşuldu.